Selecteer een pagina

In 2007 richtte ik IG-advies op. Na bijna 20 jaar met veel plezier bij verschillende bedrijven en projecten de (financiƫle) administratie te doen, wilde ik me verder ontwikkelen door als zelfstandig ondernemer mijn talenten op nog meer verschillende plekken in te zetten. Ik heb vaste klanten, maar werk meestal op projectbasis. Administratieve klussen, secretarieel werk, maar ook grote bijeenkomsten organiseren vind ik leuk om te doen. Ik maak me snel nieuwe dingen eigen en deze manier van werken past bij mij.

Overal waar ik kom, leer ik nieuwe dingen, die neem ik mee. Maar ik zie ook dingen misgaan waar ik graag verbetering in aan zou willen brengen. Bij het uitzoeken van de cijfers bijvoorbeeld jeukten mijn vingers af en toe om de achterliggende dossiers ook beter op orde te krijgen. Dat zou niet alleen mij, maar ook mijn opdrachtgevers veel tijd, stress en uiteindelijk ook geld schelen. Daarom heb ik in 2019 de opleiding tot ‘professional organizer’ gevolgd.

Ik pak aan en ik pak door. In een paar uur kan ik al veel doen. Ik kom graag geheel vrijblijvend langs om te bekijken waar ik u mee kan helpen.